Bulgarian English Russian
ORLIN VD 
Home

davam platforma poluremarke pod naem obyava avtomorga kamioni Elenino

banner tgx 18 500

Mercedes Actros 1836 2010g hladilen furgon padasht bord prodavam obqva

renault midlum prodavam elenino avtomorga kamioni chasti

izkupuvam kamioni i remarketa avtomorga i serviz elenino orlin vd 1

СТАНЕТЕ НАШ ПРИЯТЕЛ

ОРЛИН-ВД ЕООД / ORLIN-VD Ltd.

КАМИОНИ НА ЧАСТИ

„ОРЛИН-ВД“ ЕООД

 

 

 

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТИ 

pngjpg

 


ОРЛИН - ВД “ ЕООД е подписал Договор за безвъзмездна финансова помощ с № BG16RFOP002-2.089-4121 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19.

Договорът е по процедура BG16RFOP002-2.089 е финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Целта на проекта е Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19. В резултат от изпълнението на процедурата се очаква предприятията, получили подкрепа чрез ОПИК, да продължат дейността си поне 3 месеца след приключване на проекта.

 Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско и 0,00 лв. национално съфинансиране. Проектът стартира на 23.08.2021 г. и е с продължителност 3 месеца.

 

 

 

 

 

 ЗА НАС

Компанията „Тубелес – Сервиз“ ЕООД е създадена през 1999 година като целенасочено се специализира в търговията с товарни автомобили, ремаркета и строителна техника, както и предоставянето на сервизни услуги. Дългогодишният опит и стремежът на екипа ни качествено и в срок да отговаря на пазарните изисквания, несъмнено налага името „Тубелес – Сервиз“ като лидер в областта. С повече от 2000 товарни автомобила, разглобени в базата ни, разположена на площ от 30 000 кв.м. на 6км. от гр. Стара Загора в с. Еленино, ние предлагаме на клиентите богат асортимент от части втора употреба. Конкурентоспособността ни се базира именно на наличните „на място“ части втора употреба, възможността за поръчка на нови части и компетентните ни специалисти. Именно това ни помага своевременно да отговорим на нуждите на нашите клиенти и поетапно да градим имиджа си.

Натрупаното в хода на работа ноу-хау дава увереност на ръководството в способността и успеха на компанията. В резултат, през 2005 г.„Тубелес – Сервиз“ ЕООД открива клон в град Монтана с цел експанзия и посрещане в по-голяма степен на пазарните изисквания. Офисът разчита на екип от квалифицирани специалисти, локализиран е на Околовръстен път на гр. Монтана и разполага със самостоятелна база с площ от 14 000 кв.м.

 

 

През 2020 г. "Тубелес-Сервиз" ЕООД променя името си на "Орлин-ВД" ЕООД , запазвайки основната си дейност а именно:  

           

            dot Продажба на резервни части втора употреба за товарни автомобили и ремаркета -

         двигатели, скоростни кутии, диференциали, кабини, каросерии и фургони 

  • dot  Продажба на нови части за всички видове камиони 
  • dot  Сервиз и диагностика на товарни и лекотоварни автомобили и ремаркета (с. Еленино)
  • dot  Сервиз на скоростни кутии (с. Еленино)
  • dot  Продажба и ремонт на кардани. Удължаване, скъсяване, смяна на фланци или шлици,
  • dot  Баланс на кардани до 2000 mm. (с. Еленино)
  • dot  Продажба на вишки и строителна техника
  • dot  Изкупуване на камиони и ремаркета:

-         влекачи

-         хенгери

-         ремаркета и полуремаркета;

-         гондоли;

 

 

Последно добавени АВТОЧАСТИ ЗА КАМИОНИ И РЕМАРКЕТА